Om Grethe Grundahl:

Grethe Grundahl blev født i 1953 som lillesøster til Ivan Grundahl. Grethe Grundahl blev inspireret af Ivan Grundahls design og hans interesse for tøj, og i 1986 blev hun inviteret med til Indien, hvor Ivan Grundahl designede en kollektion til Spring 1987. Hun fulgte ham på systuerne samt ved forhandlinger med fabrikanterne, og blev dermed fra bunden indført i alle de elementer, der skal gå op i en højere enhed, før en kollektion kan komme sikkert på gaden.
Med denne oplevelse in mente måtte næste skridt være at åbne en butik i Aalborg. Ivan Grundahls design var det altovervejende element i butikkens sortiment, og sideløbende med jobbet som butikschef, blev Grethe Grundahl også salgschef hos Ivan Grundahl. Et job hun varetog i 25 år med stor professionalisme, og som gav hende et indgående kendskab til mange års kollektioner fra Ivan Grundahl.

Grethe Grundahl tog også Ivan Grundahls sikkerhed og kompromisløshed med sig ind i forretningslivet. Hun var aldrig i tvivl om, hvad hun ville sælge. Hun vidste, hvad hun var god til, og hvad der gav hende arbejdsglæde og lyst til hver dag at møde ind til butiksverdenens lange arbejdsdage. Kunder der trådte ind over dørtrinet til Grethe Grundahls butik, blev mødt af bæredygtige design, kvalitet i topklasse og en kundebetjening udover det sædvanlige. Grethe Grundahl elsker at vejlede kvinder, og at få dem til at turde mere, end de plejer! Hun kan lide at se kvinder forvandle sig fra en usikker stilforvirring til modigt at tage Ivan Grundahls avantgardistiske tøj til sig. Kvinder, der går ud af butikken med en helt ny selvsikkerhed, er hele meningen med Grethe Grundahls arbejdsliv.
I 2018 fyldte Grethe Grundahl 65 år. Hun havde ikke bare mistet en elsket storebror, men havde også mistet den designer, der havde gjort hendes butik til noget helt særligt i mere end 30 år. Hun var kommet til en korsvej, hvor hun skulle tænke andre designere ind i butikken og relancere butikkens stil og image.

Da hendes medarbejder gennem flere år, ønskede at blive selvstændig, valgte Grethe Grundahl at overdrage butikken til hende og give sig selv en tænkepause.
Grethe Grundahl tænkte i et år. Men tøjet og kundekontakten trak i hende! Kodeordene blev Ivan Grundahls design og bæredygtighed. Der måtte ligge masser af lækkert Ivan Grundahl design hos de mange trofaste kunder. Tøj, som de ikke længere brugte, og som de ikke nænnede at smide ud. Tøj, som andre kunder ville elske at få fingre i. Tøj, som Grethe Grundahl kender ned til mindste søm, knap og lomme.

Grethe Grundahl åbnede i oktober 2019 igen butik. Denne gang med vintage tøj fra Ivan Grundahls hånd.